Fr, 19.Apr.2024 - 21:45
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Pelikan Çakmazı

Debbie Macomber
Aşkın yolları çıkmaza girdiğinde yüreğin rehberindir...
Sevgili Okur,
Cedar Coveda yaşayanların en bilindik özelliklerinden biri, birbirlerinin hayatında ne olup bittiğini sürekli merak etmeleridir. Mesela benim hayatım. Kasabadaki herkes, kocam Zachle yakın zaman önce boşandığımızı ve yargıç Olivianın hiç alışılmadık bir velayet kararı aldığını biliyor. Karara göre, çocuklar Zachin evi ile benimki arasında gidip gelmeyecek. Evler arasında mekik dokuyan biz olacağız!

Ancak daha çok merak edilen olaylardan biri Cedar Covedaki otelde ölen adamla ilgili. Bir gece yarısı otelin kapısını çalan bu esrarengiz adam kimin nesiydi, buraya ne amaçla gelmişti? Kasabamızın dedektifi Roy McAfee gerçeği ortaya çıkarmakta kararlı. Bunu başarıp başaramayacağını hep birlikte göreceğiz.

O halde birbirinden ilginç hayatlarla dolu kasabamıza bir kez daha hoş geldiniz…
- Rosie Cox-

"Macomber, küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan sıradan kadınları o kadar gerçekçi betimliyor ki, bu yeteneğiyle türün ikonu olmayı hak ediyor."
-Publishers Weekly-

"Debbie Macomber, etkileyici kadın karakterler yaratma konusunda tam bir usta."
-The New York Times-

"Deniz Feneri Yolu ve Gül Ağacı Sokağıyla başlayan hikâye Pelikan Çıkmazıyla devam ediyor. Samimi karakterler, sıcacık bir kasaba ortamı, biraz da gizem... Cedar Coveu ziyaret etmek isteyeceksiniz..."
-Booklist- (464 Sayfa) www.turkkitap.de / Arka Kapak Yazisi. 
ISBN: 9786053484585
Yayın evi: Novella Yayinlari
9,90 €
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Yorum bulunmamaktadır: Yorum yazınız!