Mo, 06.Mai.2024 - 17:12
Yabanci Yazarlarin En Cok Satan Kitaplari

Ustaparmak

Sarah Waters
Londra, 1882. Doğar doğmaz yetini kalan Sue Trinder'ın dünyadaki tek hamisi, tatlı sert Bayan Sucksby ve onun "ailesi"dir. "Ustaparmak'lardan oluşan bu ailenin en başarılı olduğu konuysa başkalarının cepleri,,. Viktorya dönemi Londrası'nda geçen Ustaparmak, Sue'nun kaderinin bir başka yetimle, Maud'la kesişmesini, iki kadın arasında zaman içinde gelişen, karşı konulmaz çekimi ve şeytanın aklına gelmeyecek bîr entrikayı konu alıyor.
Ustaparmak, gözünüzle gördüğünüze -ya da okuduğunuza-bile her zaman inanmamanız! salık veriyor.
"Sarah VVaters, günümüzün en iyi öykü anlatıcılarından biri..."
- Matt Thorne, Independent
"Henüz okuyup keyfine varamadıkları için insanları kıskandırabileceğiniz romanlar vardır; Ustaparmak onlardan biri. Uzun, karanlık, hikâyeyi tersyüz eden ve tatmin edici. Muhteşem bir roman... ve unutulmaz bir deneyim."
- Julie Myerson, Guardian
"Her gün odama geldiğinde, elimi ağzına götürdüğünde, dudaklarını parmaklarıma değdirdiğinde, soğuk, mavi, şeytansı gözlerini devirdiğinde bunu bilirim. Agnes görse de anlamaz. Bunun nezaketten olduğunu sanır. Nezakettir! Dolandırıcıların nezaketi. Kâğıt, kurşunkalem ve boya çıkarırken bizi seyreder."
(614 Sayfa / Ustaparmak / Sarah Waters / Everest Yayinlari / www.turkkitap.de / Türk Kitabevi Tel: 0049 69 250506 / Türkische Buchhandlung Frankfurt/M) site:turkkitap.de / En Ucuz Kitap, Film ve Müzik CD'leri www.turkkitap.de adresinde )
TELEFONLA HIZLI SİPARİŞ: 069 / 25 05 06
Yayın evi: Everest
Bu ürünü alanlar başka neler almışlar?
 
Değerlendirme
Eklenildiği tarih: 03-06-2012
Yazar: tekin başar
ben bu kitabı gothic romantik aşk tutku romanı zannederek satın aldım ama binlerce kere pişman oldum  şimdi elimden çıkartamıyorum kitapçılar sahaflar sanırım kitabın kadın homoseksüelliği ile ilgili olduğunu biliyorlar da o yüzden almıyorlar takasta edemiyorum bu kitabı cinayet silahı gibi okyanusa  atmak daha iyi olur  genç kızların okuması son derece zararlı ve bence sakın katiyen özellikle kadınlar okumasın zehirlenmesin bu kitapla baştan aşşağı sapık lezbiyenlikle dolu bir kitap ve sapık lezbiyenlik meşrulaştırılmaya çalışılıyor kitabın kahramanlarından sue ve maudun beyefendilerle tokalaşmaması ve hiçbir fisiksel temasda bulunmaması yazarın nasıl bir  psikolojik rahatsızlığının olduğunun göstergesi belkide maudun eldiven takmasının altında yatan sebepte amcası değil sarah adlı kişini bilinç altındaki rahatsızlıktır kitapta baştan sona kadar yazarın akıl sağlığıyla ilgili ciddi kaygılara kapıldım körle yatan şaşı kalkar derler ya sakın bu kitapla muhatap olmayın derim size 60 yaşına gelmiş ---kız---- dan  böyle sapık  yazıların çıkmasıda normal o yaşına kadar tipping tongue  yaptığı sapıklıklar bakire olmasını engellemiyor tabi bizim türkiyede 60 yaşına gelmiş ---kızlığıyla---- övünenlere  duyurulur demekki kız olmanın övünülecek bi tarafı yok kitabıda okuduktan sonra bütün kadınlardan kızlardan şüphelenmeye başlıyor insan demek ki  etkisinden kurtulmak için 2 yılda yetmiyor yani o yüzden beyefendilerde okumasın ve şüphelenmesin hiçbir kadından